Norge AS

VA Tour Norge 2019

21-01-2019

Norges ledende VA-produsenter har i år valgt å turnere den nordlige delen av landet med sin egen messe for å møte kundene sine.

Den største gruppen med leverandører til Norges VA-infrastruktur begir seg for andre gang ut på turné! I år står Tromsø og Bodø for tur - hvilken by passer best for deg å besøke? 

 

AVK Norges stand

På AVKs stand vil blikkfanget være våre fleksible kombikryss, hvor vi nå også har lansert dimensjonene DN100 - DN150 - DN200. Det vil si at vi nå har en komplett range av fleksible kombikryss fra DN100 - DN400 med et unikt design som gir en optimal fleksibilitet ved planlegging, installasjon av nyanlegg og ved eventuelle utskiftinger på et senere tidspunkt. Kombikryssene er designet for og ivaretar de strenge kravene til VA/Miljø-blad 112, og festeørene er tilknyttet senterdelen. Denne plasseringen sikrer at forankringen av hele kombikrysset forblir upåvirket selv om enkelte rørtilkoplinger eller ventiler fjernes under trykk. Dette gir en optimal sikkerhet for driftspersonell som foretar arbeider i kummen. Det er utviklet tilpassede konsoller for både Basal og Østraadt`s innfestingssystem i prefabrikkerte betongkummer iht. VA/Miljø-blad 112.

Vi byr på enda flere produktnyheter! - Velkommen til vår stand på VA Tour Norge 2019!

 

24. april - Tromsø, Radisson Blu Hotel
26. april - Bodø, Radisson Blu Hotel

Åpningstider begge steder: Kl. 08:00 - 16:00


Påmelding og mer informasjon kan du søke ved å gå til messens egne hjemmeside, klikk her...