Aqua Nor 2023

Aqua Nor - næringens største møteplass og verdens største messe for akvakultur-teknologi. Og AVK er selvfølgelig til stede. 03-06-2023

Det skjer i Trondheim Spektrum 22. til 24. august.

I over 40 år har Aqua Nor vært et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen. I dag er Aqua Nor verdens største messe for akvakultur-teknologi og her presenteres nyheter for næringen. Messen arrangeres i Trondheim Spektrum og har de siste årene samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner. Man kan også besøke messen digitalt.

På AVK sin stand vil du få kjennskap og kunnskap om smarte produkter for smarte løsninger. Det skal vises frem noen av de råeste produktene vi har til bruk innen havbruksnæringen. Men selvfølgelig handler det også om å treffe kunder og andre relasjoner - både gamle og nye - for fagprat og utveksling av erfaringer. 

"Vi gleder oss til å vise frem noe av det råeste vi har av produkter til havbruk og fiskeri" - Sturla Ølstøren

Gjør plass i kalenderen! Håper vi sees!

Expect... holdbare innovasjoner

Les mer om Aqua Nor her

Et av produktene vi vil vise på messene:

Sluseventiler PE-ender opp til 630 mm

Et fullsveiset PE-rørsystem gir mange fordeler som redusert risiko for lekkasje, enkel installasjon og høy holdbarhet. Med AVK sluseventiler med PE-rørender kan du designe et fullsveiset rørsystem opp til 630 mm.