Nyhet: Supa One™

1-bolt universal skjøtekopling og flensemuffe iht. NS-EN 545

Supa One™ universal skjøtekopling og flensemuffe er enkle å installere, da det kun er én bolt som skal tiltrekkes med oppgitt moment. 
 

Velkommen til AVK Norge

AVK er en global markedsleder innen ventiler, hydranter og fittings. Produkter som er en viktig del av vitale infrastruktursystemer, og som blant annet inkluderer distribusjon av drikkevann, behandling av avløpsvann og brannsikring. Med fokus på høy kvalitet og bærekraft utvikler AVK produkter som gjør en forskjell i dag og i fremtiden. Eksempler på dette er produkter som løser utfordringer med lekkasje og vanntap, slik at vi kan ta vare på vår viktigste ressurs - VANN. 

Høy kvalitet, bærekraft, innovasjon og tett kundekontakt har vært en rød tråd i AVK siden selskapet ble etablert i 1941.

AVK Norge AS har det overordnede ansvaret for salg, markedsføring og distribusjon av konsernets produkter til det norske markedet. I tillegg har vi agenturer på ytterligere merkevarer for å dekke markedets behov og etterspørsel; herunder løsninger og produkter til en rekke applikasjoner innenfor industrien (se Water Solutions).

AVK Norge AS har siden desember 2018 vært Miljøfyrtårn-sertifisert. 

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert

Rask levering med et lokalt stort lager og AVK Internationals distribusjonssenter en båtreise unna

1983

AVK Norge AS ble etablert

29

Antall ansatte i Norge

+100

Selskaper i gruppen, hvor AVK Norge AS er ett av dem

Fabrikkbesøk video

Introduksjon av AVK

Få en introduksjon av AVK International inkludert fabrikkbesøk-video som viser vår tilnærming til høy kvalitet.

Insights

Interaktiv AVK-verden

De fleste AVK-produkter installeres under bakken, og det er derfor ikke så ofte du ser dem. I vår interaktive AVK-verden kan du lære om produktene på en morsom måte, og se eksempler på hvor de brukes.

Nyheter fra AVK verden

AVK InterLink nr. 59

Expect... historier fra AVK-verdenen. Les blant annet om nye produkter og spennende prosjekter fra AVK-selskap rundt om i verden 💧

God lesning!