VA Messene 2022

På vegne av de store VA-produsentene inviterer VVP på nytt til store bransjemesser i Kristiansand, Bergen, Oslo og Trondheim i mars. 13-02-2022

I 2018 og 2019 rullet vi ut på VA Tour Norge sammen med andre leverandører i bransjen. Korona dro desverre i håndbrekket for touren som skulle vært i mars 2020. 

Nå ruller vi ut igjen, men under navnet VA Messene som er en videre utvikling av VA Tour Norge. VA Messene er regionale bransjemesser hvor du får presentert ny kunnskap, de siste nyhetene innen produkter og teknikk og kan gjennomføre fagsamtaler med dine leverandører. Arrangementet inkluderer også relevante seminarer.

De som inviteres er alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk forøvrig. VA-messene arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP med Messeselskapet som teknisk arrangør. VA Messene tilbyr som tidligere et seminarprogram av høy kvalitet med aktuelle tema, spennende casestudier og praktiske løsninger. 

På AVK Norges stand vil du få informasjon om smarte løsninger for vannforsyningen. Vi vil vise et bredt spekter av våre produkter i både utstilling og digitalt, men først og fremst ser vi fram til å treffe deg som kunde eller samarbeidspartner, utveksle erfaringer og ha en givende fagprat.

"Vi er glade for å være på veien igjen sammen med alle de andre leverandørene i VVP. Velkommen til AVK Norges stand!" - Martin Rud


Ikke gå glipp av muligheten til nettverkgbygging og hyggelig fagprat. Vi byr på frokost, lunsj og ettermiddagsnack. Gratis inngang for alle forhåndsregistrerte bransjefolk.
Gjør plass i kalenderen! - Link til program og registrering, klikk her...

  •  8. mars - Kristiansand, Sørlandets Travpark
  • 10. mars - Bergen, Grieghallen
  • 15. mars - Oslo, Telenor Arena
  • 17. mars - Trondheim, Tapperiet Dahls

Et av produktene vi vil vise på messene:

Sluseventiler PE-ender opp til 630 mm

Et fullsveiset PE-rørsystem gir mange fordeler som redusert risiko for lekkasje, enkel installasjon og høy holdbarhet. Med AVK sluseventiler med PE-rørender kan du designe et fullsveiset rørsystem opp til 630 mm.