VA Messene 2023

På vegne av de store VA-produsentene inviterer VVP på nytt til stor bransjemesse i Kristiansand, Bergen, Oslo og Trondheim. 01-03-2023

Fra 7. til 16. mars reiser Norges ledende VA-leverandører igjen ut til fire norske byer for å møte interessenter og vise frem siste nytt på markedet. VA Messene er regionale bransjemesser hvor man får presentert ny kunnskap og siste nytt innen produkter og teknikk. Her har man gode fagsamtaler med bransjekollegaer innen VA; dvs. kommuner, entreprenører, konsulenter, grossister og bransjefolk for øvrig. I tillegg inviteres det til seminarer med spennende og dagsaktuelle temaer.

VA Messene arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP med Messeselskapet som teknisk arrangør. I 2022 gjorde messen et stort comeback med flere besøkende enn de tre siste årene totalt. Med ny profil og nytt konsept ble VA Messene tatt svært godt i mot. 

På AVK sin stand får man kjennskap og kunnskap om smarte produkter for smarte løsninger. Vi har med et bredt utvalg av noen av de råeste produktene vi har både i utstilling og digitalt. Men selvfølgelig handler det også om å treffe gode kunder og samarbeidspartnere for utveksling av erfaringer og utfordrende fagprat.

"Vi gleder oss til å vise deg noe av det råeste vi har av produkter samt treffe gode bransjekollegaer igjen" - Martin Rud


Gå ikke glipp av muligheten til nettverkgbygging og hyggelig fagprat. Gratis inngang, frokost/lunsj og seminar for alle forhåndspåmeldte.

Gjør plass i kalenderen! 
Link til program og registrering, klikk her...

  •   7. mars - Kristiansand, Sørlandets Travpark
  •   9. mars - Bergen, Grieghallen
  • 14. mars - Oslo, Thon Hotel Oslo Airport
  • 16. mars - Trondheim, Tapperiet Dahls

Et av produktene vi vil vise på messene:

Sluseventiler PE-ender opp til 630 mm

Et fullsveiset PE-rørsystem gir mange fordeler som redusert risiko for lekkasje, enkel installasjon og høy holdbarhet. Med AVK sluseventiler med PE-rørender kan du designe et fullsveiset rørsystem opp til 630 mm.