Besøk AVKs stand på VA Tour Norge 2020

VA-bransjen står overfor fremtidige utfordringer og temaet for årets VA Tour er "Smarte løsninger for vannforsyning og overvann" 19-02-2020

For å kunne møte disse utfordringene er det nødvendig at hele bransjen skaffer seg opplysninger om den nye teknikken som finnes, de nye arbeidsmåtene og alle mulighetene som finnes hos leverandører, konsulenter og andre. VA Tour Norge 2020, som består av en utstilling og en landsdekkende turné med seminarer, er et viktig ledd i dette. Temaet for årets "Tour" er:

Smarte løsninger for vannforsyning og overvann

På AVK Norges stand vil du få informasjon om smarte løsninger for vannforsyning. AVK Smart Water er en ny og effektiv måte å samle ledningsdata trådløst med enkle "inngrep" på AVKs allerede kjente produktportefølje. AVK Smart Water består av ulike sensorer/trådløse sendere med 10 års batteritid, en egen skytjeneste og "dashboard" for å samle og analysere data. Det er mulighet for integrasjon med andre systemer f.eks. eksisterende Scada system.

På vår stand vil du selvsagt også finne nye og etablerte produkter for markedet. Blikkfanget vil nok være AVK Fleksibelt Kombikryss som kort oppsummert har en unik fleksibilitet og optimal sikkerhet, samt vårt gjengefrie system Supa LockTM

VA Tour Nore gir deg en kostnadsfri mulighet til å ta del i den nyeste teknikken og få informasjon om de nyeste VA-løsningene.

Velkommen til: 

  •   5. mars - Kristiansand
  • 10. mars - Bergen
  • 12. mars - Oslo - UTSATT
  • 17. mars - Trondheim - UTSATT
  • 19. mars - Hamar - UTSATT

Vår kompetanse = Din styrke! - Link til program og registrering, klikk her.