Fleksible Kombikryss DN100, DN150 og DN200

Vi er virkelig stolte av å kunne presentere tre nye dimensjoner fleksible kombikryss, og vi har nå en komplett range fra DN100 til DN400. 05-11-2018

Unikt fleksibelt design

AVK fleksible kombikryss gir en optimal fleksibilitet både under planlegging, installasjon, under drift og ved eventuelle utskiftninger senere. AVK er nå den eneste leverandøren som kan levere en komplett range av fleksible kombikryss for alle seks dimensjonene DN100 -150 - 200 - 250 - 300 - 400, hvor også senterdelens DN er tilsvarende DN for største ventil, og dermed opprettholdes fullt gjennomløp for alle dimensjonene. 

Direkte på hvilken som helst av de fire utgangene, kan det monteres ventiler fra DN100 og opp til senterdelens DN. I tillegg til ventiler, tilbyr AVK blinddeksel med løfteører og uttak for serviceventil. Dette gir også mulighet til levering både av 2- og 3-veis kombikryss.

Sikkerhet i kummene

Festeørene er montert på senterdelen, og er dimensjonert iht. VA/Miljø-blad112. Det er også utviklet konsoller for både Basals og Østraadts innfestingssystem iht. disse styrkekravene.

Tegninger til design- og modelleringsverktøy

Alle dimensjoner av AVK fleksible kombikryss, inkludert tilhørende konsoller, ligger nå tilgjengelige i Novapoint og Vardak produktbibliotek.

Funksjoner

  • En fleksibel løsning med utskiftbare ventiler 
  • Permanent sikker forankring av senterdelen iht. VA/Miljø-blad 112 
  • Fullt gjennomløp i senteruttaket tillater bruk av harde renseplugger 
  • DN 100 senteruttak for montering av brannventiler 
  • Serviceuttak med optimal korrosjonsbeskyttelse 
  • Velkjent AVK ventildesign

Direktelink til produkdokumentasjon serie 18/00