Om AVK International A/S

AVK International A/S i Skovby/Galten i Danmark, er AVK Norge sin største leverandør innen gruppen. Deres lager og logistikksenter er på mer enn 13 000 m2 og der lagerføres et bredt utvalg av AVK Norges sitt totale sortiment. Dette har stor påvirkning på leveringsdyktighet, og gjør det mulig å levere ønskede produkter i løpet av kort tid.

AVK International A/S tilbyr et omfattende utvalg av ventiler, hydranter og tilbehør til vannforsyning, avløpsbehandling, brannbekjempelse og gassforsyning til Europa, Sentral-Asia og Nord-Afrika. De er spesialister på produksjon av sluseventiler, dobbeleksentriske spjeldventiler, kuleventiler, bakkekraner, Supa Maxi™-koplinger, teleskopiske spindelforlengere og utvalgte typer hydranter og tilbehør. De bruker gummiforbindelser fra AVKs egen gummifabrikk, AVK Gummi A/S, da det er avgjørende at gummikomponenter inne i ventilene og hydrantene er av høyeste kvalitet for å sikre en trygg, vanntett tetning og problemfri drift. 

I tillegg har de lagt til produkter i sortimentet fra mange av de andre AVK-fabrikkene verden over, slik at de kan tilby et meget bredt utvalg av ventiler, hydranter og tilbehør av høy kvalitet.

AVK gruppens produksjon foregår som nevnt i flere land, blant annet i Europa, Asia, USA, Saudi-Arabia og Australia. Lagerstyring og distribusjon til sluttbrukere håndteres gjennom et bredt nettverk av salgsselskaper, agenter og forhandlere i mer enn 100 land.

Det globale nettverket tjener sluttbrukeren, da AVK kan overvåke endringer i markedet og holde seg à jour med kundenes krav. Det gjør det også mulig å tilby skreddersydde løsninger som samsvarer med lokale spesifikasjoner.

Hos AVK International A/S møter du nærmere 250 av våre +4 500 kollegaer.

Besøk vår globale hjemmeside for å få en oversikt over våre kontorer/selskaper verden over.

Video

Introduksjon av AVK

Få en introduksjon av AVK International inkludert fabrikkbesøk-video som viser vår tilnærming til høy kvalitet.