Nytt i Supa Lock™ serien - Det gjengefrie koplingsprogrammet

AVK lanserer nå ytterligere to Supa Lock™ produkter til sortimentet: Skjøtestykke og muffe T-rør med Supa Lock™ ender 13-01-2021

AVK Supa Lock™ er et patentert gjengefritt koplingsprogram bestående av anboringsklammer, ventiler og fittings med en rask to-stegs montering uten gjenger og bruk av verktøy. Supa Lock™ er en korrosjonsbeskyttet og hurtiglåsende stikkfittings som er sikret med en låsering som forhindrer uønsket demontering under drift.

Supa Lock™ skjøtestykke spiss/spiss og Supa Lock™ muffe T-rør

Disse to produktene brukes hovedsakelig på stikkledninger eller servicepunkt. Det gjør løsningen enda mer kundetilpasset ved at man kan øke antall gjengefrie uttak, eller rett og slett bygge samlestokker ved å skjøte flere muffe T-rør sammen ved hjelp av skjøtestykket.

 

Supa Lock™-produktenes egenskaper: 

  • Korrosjonsfri kopling (ingen gjenger)
  • Enkel to-stegs montering med maksimal fleksibilitet
  • Enkel og sikker låsefunksjon (patentert)

Supa Lock™ 45° innstikksmuffe

Faktisk kan vi presentere et 3. produkt i Supa Lock serien. Det er Supa Lock™ 45° innstikksmuffe for PE-rør, den har en Supa Lock™ spissende og en innstikksmuffe som kan roteres 360° for maksimal fleksibilitet. Spissenden er ikke i vårt ordinære sortiment som lagerføres, men tilbys på forespørsel.

Produktinnsikt

Supa Lock™

Montering av gjengede deler kan være tidskrevende, og ubeskyttede gjenger kan være svært utsatt for korrosjon over tid. Supa Lock™ er løsningen for dette problemet!

Lock™ med sitt patenterte design garanterer en 100% korrosjonsfri kopling. Koplingen har stor fleksibilitet, og er rask og enkel å montere.